Real Madrid chce Edena Hazarda, Chelsea ponúka Garetha Balea

NETKY.SK • 28 Apríl 2015, 15:30 • 2 min
Real Madrid chce Edena Hazarda, Chelsea ponúka Garetha Balea

MADRID – V anglickej tlači sa objavili informácie, že španielsky veľkoklub Real Madrid zvažuje výmenu Garetha Balea za Edena Hazarda z londýnskej Chelsea.

slovakia

left justify in out

Podľa denníku Sun Sport je madridský tím v kontakte s Chelsea kvôli možnosti výmeny hráčov medzi týmito dvoma veľkoklubmi.

Dvadsaťštyriročný Hazard je v tejto sezóne jedným z najdôležitejších hráčov Chelsea a José Mourinho nedávno vyhlásil, že belgický reprezentant má hodnotu 200 miliónov libier. Do londýnskeho klubu prišiel v roku 2012 z Lille a nedávno s Chelsea podpísal novú 5,5-ročnú zmluvu.

 

 

Uplynulý víkend dostal Eden Hazard ocenenie PFA za Hráča roka 2014/14 a práve počas tejto akcie sa objavili špekulácie o jeho výmene do Realu Madrid. Hazard však rázne odmietol všetky špekulácie o jeho odchode slovami: "Nie, ja zostávam."

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies