Real Madrid čaká zákaz prestupov na dve prestupové obdobia

NETKY.SK • 28 November 2015, 14:45 • 2 min
Real Madrid čaká zákaz prestupov na dve prestupové obdobia

MADRID – Katalánsky denník Mundo Deportivo zverejnili informácie o treste pre Real Madrid, na ktorý čaká zákaz prestupov počas dvoch prestupových období.

slovakia

left justify in out

Rovnaký zákaz dostala od FIFA aj Barcelona, ktorej plynú posledné mesiace trestu, kvôli porušeniu pravidiel pri podpisovaní zmlúv s hráčmi do 18 rokov.

Už dlho sa šepká o tom, že Real Madrid a Atlético Madrid majú podobné praktiky. Denník Mundo Deportivo je preto v kontakte s FIFA, aby sa uistil, že tieto dva kluby postihnú rovnaké sankcie.

Podľa denníka Mundo Deportivo dostane Real Madrid zákaz prestupov na dve prestupové obdobia, otázkou je kedy. V júli tohto roku FIFA rozhodla o tomto treste pre Real Madrid, ale tieto sankcie stále nevstúpili do platnosti. Na otázku denníka prečo ešte neplatí trest pre Real Madrid odmietla FIFA odpovedať.

Katalánsky denník sa domnieva, že pre Real Madrid by mal začať platiť zákaz v januári 2016 a rovnako aj nasledujúce leto. Los Blancos však robia všetko pre to, aby oddialili trest na tak dlho, ako je len možné.

FIFA vyšetrovala viac ako 50 mladistvých prestupov Realu Madrid a podľa správ Mundo Deportivo boli uznaný vinnými za niekoľko z nich. Zatiaľ je však Barcelona jediným klubom, ktorý bol potrestaný.

Je iróniou, že napriek zákazu prestupov mala Barcelona jednu z najlepších sezón v histórii a vyzerá to tak, že aj tá aktuálna bude podobná. Katalánsky klub je favoritom na zisk majstrovského titulu La Liga, keď v nedávnom El Clásicu ponížili Real Madrid na ich vlastnom štadióne a zvíťazili tam 4-0.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies