Real Madrid aj Xabi Alonso pripravení na predĺženie spolupráce

NETKY.SK • 10 December 2013, 12:02 • 2 min
Real Madrid aj Xabi Alonso pripravení na predĺženie spolupráce

MADRID - Španielsky futbalový reprezentant Xabi Alonso, ktorému sa v lete končí zmluva v Reale Madrid, je opäť pripravený na rokovania o novom kontrakte. Defenzívny stredopoliar odohral v tejto sezóne pre zranenie len päť ligových zápasov a celkovo na hracej ploche strávil 322 minút.

slovakia

left justify in out

Podľa španielskych médií by mal skúsený hráč podpísať s "bielym baletom" spoluprácu na ďalšie dva roky. Počas obdobia, keď bol zranený, však odmietol rokovať o novom kontrakte na štadióne San Bernabeu.

Tridsaťdvaročný futbalista sa v lete podrobil dvom chirurgickým zákrokom. Najskôr ho trápili slabiny a potom zlomená kostička na chodidle. Z týchto dôvodov neštartoval v júni na Pohári konfederácií FIFA a nestihol ani začiatok sezóny s madridským klubom.

Xabi Alonso bol celkovo mimo hru päť mesiacov a preto nechcel za takých podmienok rokovať o novom kontrakte. "Teraz sa opäť môžeme baviť o mojej budúcnosti," povedal rodený Bask, ktorého ročný príjem bol doteraz 4,5 miliónov. Nová ponuka sa údajne pohybuje okolo 6 miliónov eur. "Keď som nebol fit, tak som vôbec nemal chuť na rozhovory tohto typu. S klubom mám však dobrú komunikáciu, takže teraz môžme hovoriť na spoločnú tému."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies