Real Madrid aj Nemecko prišli do konca sezóny o Khediru

NETKY.SK • 16 November 2013, 13:12 • 2 min
Real Madrid aj Nemecko prišli do konca sezóny o Khediru

BERLÍN - Nemecký reprezentant sa zranil približne v polovici druhého polčasu piatkového prípravného medzištátneho stretnutia v Miláne proti Taliansku (1:1), keď si roztrhol predný krížny väz v pravom kolene v súboji s talianskym špílmachrom Andreom Pirlom.

slovakia

left justify in out

Stredopoliar španielskeho futbalového klubu Real Madrid Sami Khedira bude chýbať svojmu zamestnávateľovi po zvyšok prebiehajúcej sezóny 2013/2014. Nemecký reprezentant sa zranil približne v polovici druhého polčasu piatkového prípravného medzištátneho stretnutia v Miláne proti Taliansku (1:1), keď si roztrhol predný krížny väz v pravom kolene v súboji s talianskym špílmachrom Andreom Pirlom. Reálne tak hrozí, že defenzívny stredopoliar Khedira, ktorý mal v ostatnom období solídnu hernú formu, príde aj o vrchol sezóny v podobe MS 2014 v Brazílii.

"Je to ťažká rana pre nás aj pre Samiho. Je to však veľký bojovník ako na ihrisku, tak mimo neho. Som preto optimista, čo sa týka jeho skorého návratu na trávniky a verím, že do svetového šampionátu bude znova fit," vyhlásil tréner Nemcov Joachim Löw, ktorý v dueli proti Taliansku oslávil jubilejný 100. zápas na lavičke národného mužstva. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies