Real Madrid aj Manchester City sa snažia získať Isca z Malagy

NETKY.SK • 17 Jún 2013, 14:22 • 2 min
Real Madrid aj Manchester City sa snažia získať Isca z Malagy

MADRID - Španielsky futbalista Isco v pondelok potvrdil, že dostal ponuku od Realu Madrid a Manchestru City. Podľa vlastných slov rozhodne o svojej budúcnosti po utorňajšom finále ME do 21 rokov proti Taliansku.

slovakia

left justify in out

"Uvedomujem si, že Real Madrid a Manchester City sú dva skvelé kluby. Chcem sa rozhodnúť tak, aby to bolo najlepšie pre mňa a pre Malagu," vyjadril sa hráč FC Malaga.

V prípade, že by sa Isco rozhodol pre "Citizens", v klube by sa stretol aj so svojím doterajším trénerom Manuelom Pellegrinim. Päťdesiatdeväťročný Čiľan pôsobil v Malage od roku 2010, minulý týždeň však podpísal kontrakt na Britských ostrovoch. "Je to skvelý tréner, ktorý odviedol v Malage kus práce. Viem, ako Pellegrini pracuje, bol dôležitou súčasťou počas môjho pôsobenia v Španielsku. Po ME si ale chcem najprv oddýchnuť a potom sa rozhodnem," citovala agentúra Reuters 21-ročného Španiela.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona