Real Madrid a FC Barcelona sa chystajú znova testovať Arsenal s ponukou na ostrostrelca Van Persieho

NETKY.SK • 10 Február 2012, 22:42 • 2 min
Real Madrid a FC Barcelona sa chystajú znova testovať Arsenal s ponukou na ostrostrelca Van Persieho

Real Madrid a FC Barcelona sa chystajú znova testovať Arsenal s ponukou na ostrostrelca Van Persieho

slovakia

left justify in out

imgLONDÝN - Real Madrid je pripravený pripojiť sa k FC Barcelone v boji o získanie ostrostrelca Robina van Persieho z Arsenalu.

Záujemcovia upriamujú svoju pozornosť na holandského útočníka, ktorému v lete ostáva posledný rok platnej zmluvy pokiaľ sa Arsenalu nepodarí presvedčiť útočníka, aby podpísal zmluvu novú a predĺžil si tak svoje pôsobenie na severe Londýna.

V anglickej tlači sa minulý týždeň objavili správy o tom, že prezident Realu Madrid, Florentino Perez, plánuje ďalší ambiciózny prestup útočníka Sergia Aguera z Manchestru City.
Ale madridský športový denník Marca naznačuje, že tréner José Mourinho by radšej chcel Van Persieho, ktorý je všestrannejší hráč podobne ako je Didier Drogba, keďže sa vie uplatniť na každom krídle.

Mourinhova budúcnosť na Bernabeu je neistá, ale napriek tomu povedal svojim šéfom, že 28-ročný Van Persie by bol perfektnou letnou akvizíciou.

Akákoľvek dohoda je však závislá od Gonzala Higuaína, s ktorým sa už v Madride nepočíta, keďže argentínsky útočník padol v hierarchii trénerovho výberu až za Karima Benzemu. Špekuluje sa, že jeho novým potenciálnym pôsobiskom by mohla byť londýnska Chelsea.

Isté je, že keby sa Van Persie rozhodol nepredĺžiť zmluvu na Emirates Stadium, tak nedostatok záujemcov o jeho služby určite nehrozí, keďže záujem má aj milionárske City.
FC Barcelona je ďalším záujemcom, keď sa koncom minulého mesiaca objavili správy, že Holanďan by mal byť pre nich letným prestupovým cieľom číslo 1.

Viceprezident Barcy, Josep Maria Bartomeu, trochu upokojil tieto správy, keď povedal, že žiadny bezprostredný prestup bývalého hráča Feyenoordu nehrozí.

"V tomto okamihu sa nič nedeje," povedal. "Sú nejaké fámy, ale teraz nie je ten správny čas hovoriť o Van Persiem. Teraz sa musíme sústrediť na naše výkony na ihrisku."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies