Real Madrid a Arsenal bojujú o hviezdu Anderlechtu Bigliu

NETKY.SK • 5 Jún 2012, 15:51 • 2 min
Real Madrid a Arsenal bojujú o hviezdu Anderlechtu Bigliu

Real Madrid a Arsenal bojujú o hviezdu Anderlechtu Bigliu - Futbal ANDERLECHT - Arsenal a Real Madrid čaká toto leto veľký boj o argentínskeho záložníka Lucasa Bigliu. Hviezda a zároveň kapitán Anderlechtu v uplynulej sezóne pomohol svojmu klubu k druhému

slovakia

left justify in out

imgANDERLECHT - Arsenal a Real Madrid čaká toto leto veľký boj o argentínskeho záložníka Lucasa Bigliu.

Hviezda a zároveň kapitán Anderlechtu v uplynulej sezóne pomohol svojmu klubu k druhému titulu v rade, a pritiahol záujem klubov z celej Európy.

Arsene Wenger a José Mourinho sa o hráča zaujímajú, a minulý mesiac Biglia potvrdil, že zástupcovia oboch klubov boli v kontakte s jeho agentom.

V tej dobe povedal: "Oba kluby, Real Madrid a Arsenal, kontaktovali môjho agenta, takže budem čakať, čo sa stane. Ešte stále mám zmluvu s Anderlechtom, ktorá platí do roku 2015, ale klub vie, že mám v pláne odísť. Ak nejaký klub ponúkne správnu cenu, tak ma Anderlecht nechá ísť."

Argentínsky záložník má hodnotu okolo €10 miliónov a sledujú ho tiež tímy zo Serie A, konkrétne Neapol a Fiorentina.

Biglia prestúpil do Anderlechtu z CA Independiente v roku 2006.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona