Real deklasoval Espanyol na jeho pôde 4:0, Weiss striedal

NETKY.SK • 3 Október 2011, 18:50 • 2 min
Real deklasoval Espanyol na jeho pôde 4:0, Weiss striedal

Real deklasoval Espanyol na jeho pôde 4 0, Weiss striedal - Futbal Futbalisti Realu Madrid zahanbili tím Espanyol Barcelona, keď na jeho pôde vyhrali v nedeľňajšom nočnom zápase Primera Division 4 0. Hetrikom sa o jednoznačný triumf bieleho baletu postara

slovakia

left justify in out

img

Futbalisti Realu Madrid zahanbili tím Espanyol Barcelona, keď na jeho pôde vyhrali v nedeľňajšom nočnom zápase Primera Division 4:0. Hetrikom sa o jednoznačný triumf "bieleho baletu" postaral Argentínčan Gonzalo Higuain, štvrtý zásah pridal striedajúci Jose Callejon. 
V drese Espanyolu zasiahol do hry aj slovenský reprezentant Vladimír Weiss ml., ktorý v 56. minúte striedal Francúza Thierryho Bifoumu a desať minút pred koncom videl žltú kartu. 
Real je po výhre na 3. mieste, na vedúcu FC Barcelona a prekvapene úvodu súťaže - druhé UD Levante stráca rovnako jeden bod. 

Sumár:
Espanyol Barcelona - Real Madrid 0:4 (0:1)
Góly: 16., 66. a 89. Higuain, 82. Callejon
/za domácich Vladimír Weiss ml. od 56. minúty, v 80. minúte dostal ŽK/

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona