Reakcie osobností na úmrtie Robina Gibba

NETKY.SK • 22 Máj 2012, 05:15 • 2 min
Reakcie osobností na úmrtie Robina Gibba

Reakcie osobností na úmrtie Robina Gibba - Celebrity Vo veku 62 rokov v nedeľu zomrel spevák skupiny Bee Gees Robin Gibb. Agentúra SITA prináša reakcie jeho kolegov z hudobného priemyslu a ďalších známych osobností a skupín zverejnené na sociálnej a mikro

slovakia

left justify in out

img

Vo veku 62 rokov v nedeľu zomrel spevák skupiny Bee Gees Robin Gibb. Agentúra SITA prináša reakcie jeho kolegov z hudobného priemyslu a ďalších známych osobností a skupín zverejnené na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter.
"Správa o úmrtí Robina Gibba ma zarmútila. Je to veľká strata. Jeho hudba s nami bude naďalej" (spevák Gary Barlow, člen skupiny Take That)
"Je smutné počuť o strate Robina Gibba, moje modlitby smerujú k tým, ktorí ho najviac milovali R.I.P." (spevák Boy George)
"Práve som sa dopočul o Robinovi Gibbovi. Som zdrvený. Nemôžem tomu uveriť. Nech odpočíva v pokoji. Moje myšlienky a modlitby venujem jeho rodine" (spevák Ronan Keating)
"Robin Gibb Legend LG" (spevák Liam Gallagher, člen skupiny Beady Eye)
"Je veľmi smutné počuť o strate ďalšieho z Bee Gees. Prišli sme o ďalšiu legendu. Naše srdcia sú s Barrym Gibbom a celou Robinovou rodinou" (skupina Hanson)
"Dnes sme prišli o skutočne brilantného muzikanta. Jeden z mojich idolov. Moje srdce je v týchto neľahkých časoch s Gibbovou rodinou" (spevák a herec Justin Timberlake)
"Stratili sme už toľko osobností. Robin Gibb, budeš nám chýbať! Postaráme sa o to, aby tvoja hudba naďalej žila! #Night Fever! RIP" (speváčka La Toya Jackson)
"RIP Robin Gibb. Zarmucuje ma, keď vidím, ako nám rakovina berie tých, ktorých milujeme. Malo by to už naozaj prestať" (cyklista Lance Armstrong)
"Som úplne deprimovaný zo správy, že Robin Gibb zomrel. Jedna zo skutočných hudobných legiend, s ktorou som mal tú česť byť kamarát. RIP:(" (spevák Peter Andre)
"R.I.P Robin Gibb" (spevák Bruno Mars)
"Robin Gibb RIP. Je mi veľmi ľúto, keď počujem, že ďalší skvelý spevák odišiel príliš mladý" (spevák Bryan Adams)
"Je nám ľúto, že sme sa dozvedeli o úmrtí Robina Gibba z Bee Gees. Vyjadrujeme úprimnú sústrasť jeho priateľom a rodine" (skupina Duran Duran)
"Robin Gibb R.I.P." (moderátor Zane Lowe)
"Správa o Gibbovom úmrtí ma zarmútila. Bol to milý muž a nikdy nezabudnem, ako podporoval mňa i chlapcov na Eurovízii. Rip" (spevák Duncan James, člen skupiny Blue)
"Je mi veľmi ľúto, že Robin Gibb prehral boj s rakovinou. Moje srdce je v týchto časoch s Gibbovou rodinou. RIP" (hudobník Peter Frampton)
"Robin Gibb RIP. The Bee Gees boli veľmi dôležití pre pop music. Veľká strata" (spevák Richard Marx)
"Ďalšia disco legenda nie je medzi nami. RIP Robin Gibb. Bee Gees budú v našich srdciach navždy živí" (hudobník Taboo, člen skupiny Black Eyed Peas)
"Robin Gibb bol vynikajúci skladateľ. Je to smutný týždeň pre disco" (speváčka Little Boots)
"RIP Robin Gibb. Bol to vždy náš obľúbený Bee Gee. Keď sme boli deťmi, zvykli sme sa hádať, kto bude Robin" (skupina The Cribs)
"RIP Robin Gibb. Hudobný velikán" (spevák Mick Hucknall, člen skupiny Simply Red)

 

Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies