Reakcie osobností na úmrtie Carrie Fisher

NETKY.SK • 28 December 2016, 08:20 • 2 min
Reakcie osobností na úmrtie Carrie Fisher

LOS ANGELES - Vo veku 60 rokov dnes zomrela americká herečka a spisovateľka Carrie Fisher, ktorá sa preslávila ako princezná Leia Organa z filmovej ságy Star Wars. Na jej úmrtie už reagovalo prostredníctvom sociálnych sietí a vyhlásení množstvo osobností. Prinášame vám výber z nich.

slovakia

left justify in out

"Carrie bola jedinečná...úžasná, originálna. Zábavná a nebojácna. Žila statočne... Myslím na jej dcéru Billie, jej matku Debbie, brata Todda a jej priateľov. Všetkým nám bude chýbať," herecký kolega zo ságy Star Wars Harrison Ford.

"S Carrie sme boli priatelia väčšinu našej dospelosti. Bola nesmierne múdra, talentovaná herečka, spisovateľka a komička s pestrou osobnosťou, ktorú všetci milovali. Vo Hviezdnych vojnách bola našou úžasnou a mocnou princeznou - divokou, múdrou a plnou viery v úlohu, ktorá bola omnoho ťažšia, ako si väčšina ľudí myslela. Modlím sa za Billie, Debbie a celú Carrienu rodinu, jej priateľov a fanúšikov. Všetkým bude chýbať," tvorca ságy Star Wars George Lucas.

"Vždy som bol z Carrie v úžase. Jej poznámky ma vždy rozosmiali a zároveň som pri nich strácal dych. Nepotrebovala Silu. Ona bola silou prírody, oddanosti a priateľstva. Bude mi veľmi chýbať," filmár Steven Spielberg.

"Nemám slov. Som zdrvený," herec Mark Hamill.

"S hlbokým zármutkom som sa dozvedel o úmrtí Carrie Fisher. Bude mi chýbať naše vtipkovanie. Zhasol úžasný talent a svetlo," uviedol herec a filmár William Shatner.

"R.I.P. Carrie Fisher. Brilantne vtipná a talentovaná žena. Tvoj humor nám bude chýbať viac než kedykoľvek," herec, komik a filmár Albert Brooks.

"Nie. Nie. Srať to. Carrie Fisher je legenda a toto celé je blbosť. Carrie Fisher nosila vo vlasoch trblietky. Keď som jej povedala, že sa mi to páči, tak si vošla prstami do vlasov a trochu mi z nich dala," herečka Anna Kendrick.

"Sedím šokovaný v tichu po tom, ako som sa dozvedel o úmrtí Carrie Fisher. Tento rok bol obzvlášť smutný, pričom táto správa bola asi najsmutnejšia. RIP," herec a spevák Josh Gad.

"Carrie Fisher bola múdra, vtipná, talentovaná, udivujúca a vždy s ňou bola ohromná zábava. Bude nám v Griffinovcoch nesmierne chýbať," komik a filmár Seth MacFarlane, tvorca animovaného seriálu Griffinovci.

"Veľmi smutný deň pre jej rodinu, priateľov a milióny fanúšikov. Carrie Fisher nám bude veľmi chýbať," herec a filmár Jon Favreau.

"Som v šoku. Je neuveriteľné, že taká inteligentná, vtipná a milujúca iskra dokáže zhasnúť. Budeš nám chýbať, Carrie Fisher. Želám ti pokoj," moderátor Graham Norton.

"Sláva, sláva! Génius opustil tento svet. RIP Carrie Fisher," herečka a komička Roseanne Barr.

"Bola to tá najinteligentnejšia, najvtipnejšia, najodvážnejšia, najmilšia, najmúdrejšia a najvľúdnejšia osoba, akú som poznal. Je to obrovská strata," herec Stephen Fry.

"Carrie Fisher to nezvládla. Je mi to strašne ľúto a jej rodine, priateľom a fanúšikom na celom svete vyjadrujem úprimnú sústrasť," speváčka a herečka Bette Midler.

"Milá, výnimočná, neúctivá Carrie s obrovským srdcom. Dala si mi radu, podľa ktorej do dnešného dňa žijem a aj vždy budem. Leť na krídlach anjela...," herečka Sarah Paulson.

"Naša nádherná, úžasná, vtipná, múdra, milá a veľkorysá bluesová sestra. Je to irónia, Vianoce mala po deťoch najradšej," herec Dan Aykroyd.

"RIP Carrie alias princezná Leia. Bola si inšpiráciou mnohým, ktorí vzhliadajú ku hviezdam," bývalý astronaut Scott Kelly.

"Ach nie, prišli sme aj o Carrie Fisher. Bola veľmi vtipná a plná života. RIP. Úprimnú sústrasť jej rodine a priateľom. Nám bude chýbať tiež," speváčka Cyndi Lauper.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona