Reakcie na víťazstvo Kližana nad Nadalom

NETKY.SK • 3 Október 2014, 17:30 • 2 min
Reakcie na víťazstvo Kližana nad Nadalom

BRATISLAVA - Súhrn reakcií na piatkové víťazstvo slovenského tenistu Martina Kližana 6:7 (7), 6:4, 6:3 nad Španielom Rafaelom Nadalom vo štvrťfinále dvojhry na turnaji ATP World Tour 500 China Open v čínskom Pekingu:

slovakia

left justify in out

Tibor Macko (prezident Slovenského tenisového zväzu): "Sledoval som ten zápas len útržkovite, pretože máme v NTC Detský Davis Cup a Fed Cup. To, čo som videl, ma veľmi potešilo, mám veľkú radosť. Gratulujem Martinovi k vynikajúcej hre aj super výsledku. Tento úspech mu veľmi pomôže k návratu medzi absolútnu špičku." 

Igor Moška (generálny sekretár Slovenského tenisového zväzu): "Bol to vynikajúci výkon. Som rád, že sa to na tretí pokus podarilo, veľmi sa z toho teším. Martin sa udržal vo výmenách s Nadalom a napokon ho porazil svojimi zbraňami - najmä výborným pohybom a kreativitou. K tomu pridal obrovskú bojovnosť. Navyše, poučil sa z predchádzajúcich zápasov proti nemu. Pred sobotňajším semifinále s Berdychom by som povedal, že má veľkú šancu dostať sa do svojho prvého finále na úrovni World Tour 500." 

Dominik Hrbatý (slovenský daviscupový rekordér): "Posielam Martinovi veľkú gratuláciu k úžasnému výsledku a prvému zdolaniu svetovej dvojky a bývalej jednotky v kariére. Dúfam, že ho to povzbudí k ďalšej práci. Teraz má dôkaz, že môže zdolať kohokoľvek a dotiahnuť to veľmi vysoko v renkingu. Všetko záleží len na ňom." 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies