Razzanová sa takmer stala obeťou povodní

NETKY.SK • 16 Október 2014, 18:36 • 2 min
Razzanová sa takmer stala obeťou povodní

NIMES - Francúzskej tenistke Virginie Razzanovej nahnal riadny strach incident počas záplav na juhovýchode krajiny. V Nimes sa večer vracala z posedenia s priateľmi, keď jej vozidlo uviazlo na slabo osvetlenej ceste a voda stúpala.

slovakia

left justify in out

"Bolo jej po kolená a išla nahor... Dve či tri minúty som sa márne usilovala dostať z vozidla, pretože som mala zablokované dvere. Napokon sa auto predsa pohlo. Na bezpečnejšom úseku som vystúpila, ale hneď som stratila rovnováhu. Pomohol mi priateľ, ktorého som privolala telefónom," povedala Razzanová pre Midi Libre.

 

Tridsaťjedenročná rodáčka z Dijonu je niekdajšou 16. hráčkou svetového rebríčka WTA, teraz figuruje až na 201. priečke v singlovom renkingu. Nehrala od newyorských grandslamových US Open, na ktorých dostala v 1. kole dvojitého "kanára" od Švédky Johanny Larssonovej. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies