Razia neďaleko Bratislavy: Bývalý člen podsvetia sa vyhrážal žene zabitím

NETKY.SK • 4 Máj 2015, 11:35 • 2 min
Razia neďaleko Bratislavy: Bývalý člen podsvetia sa vyhrážal žene zabitím

ROVINKA – Obec Rovinka neďaleko Bratislavy bola dnes predpoludním svedkom zásahu kukláčov. Zakročili proti mužovi zabarikádovanému v jednom z rodinných domov, ktorý predtým ohrozoval v susednej Dunajskej Lužnej strelnou zbraňou ženu.

slovakia

left justify in out

O incidente informoval bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff. Hlásenie, že ozbrojený muž ohrozuje ženu v blízkosti cintorína v Dunajskej Lužnej, prijala polícia na linke 158 pred siedmou hodinou ráno. 

 

"Na miesto bola bezodkladne vyslaná policajná hliadka," priblížil Szeiff. Polícii sa podľa jeho slov podarilo v krátkom čase muža vypátrať. Uzamkol sa v rodinnom dome v Rovinke, pričom nereagoval na opakované výzvy policajnej hliadky. Polícia uzavrela celú ulicu a podľa TV JOJ boli v pohotovosti aj hasiči. 

 

Na miesto boli preto privolaní príslušníci Pohotovostného policajného útvaru Krajského riaditeľstva Policajného zboru (PZ) v Bratislave, ako aj policajný vyjednávač.

 

"Keďže ani za prítomnosti policajného vyjednávača muž na opakované výzvy nereagoval, krátko pred 09.45 h bol vykonaný služobný zákrok a hliadky PZ vnikli do domu," opísal Szeiff zákrok, pri ktorom podľa jeho slov nedošlo k žiadnym zraneniam policajtov.

 

Podľa informácií TV JOJ bol muž bývalým členom bratislavskej organizovanej skupiny Sýkorovci.  Muža zadržali a predviedli na policajné oddelenie, kde ho vypočúvajú.

 

Zadržaného agresora previezli na policajný útvar. Bližšie podrobnosti k prípadu polícia nateraz nezverejnila.

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies