Razia na autobus Justina Biebera: Našli drogy aj zbraň!

NETKY.SK • 25 Apríl 2013, 20:31 • 2 min
Razia na autobus Justina Biebera: Našli drogy aj zbraň!

ŠTOKHOLM - Švédska polícia našla drogy v autobuse, ktorý využíva svetoznámy popový spevák Justin Bieber na koncertnom turné. Informoval o tom dnes hovorca polície Lars Byström, na ktorého sa v správe odvolávala tlačová agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Malé množstvo drog aj zbraň určená na omráčanie a znehybnenie sa našli, keď policajti urobili raziu v prázdnom autobuse, zaparkovanom pod budovou koncertnej sály Globen vo švédskej metropole Štokholm, kde mal Bieber (19) v stredu vystúpenie.

Policajný hovorca dodal, že nemajú žiadnych podozrivých a nikoho nezatkli. Odmietol uviesť presný druh nájdenej drogy a oznámil len, že ju poslali do laboratória na analýzu.

Polícia konala po tom, čo bolo cítiť vôňu marihuany vychádzajúcu z autobusu, keď stál zaparkovaný pred hotelom, kde sa Bieber ubytoval. Protidrogový oddiel dostal upozornenie a počas spevákovho koncertu prehľadal autobus.

Kanadský spevák je v Štokholme v rámci svojho svetového turné.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies