Rayu Vallecano po sťažnosti divákov uzavreli štadión

NETKY.SK • 28 August 2018, 10:39 • 2 min
Rayu Vallecano po sťažnosti divákov uzavreli štadión

MADRID - Futbalisti španielskeho klubu Rayo Vallecano budú mať minimálne do polovice októbra z bezpečnostných dôvodov uzavretý štadión Vallecas. Ich sobotňajší zápas La Ligy proti Athleticu Bilbao odložili, o osude ďalších domácich duelov sa rozhodne neskôr.

slovakia

left justify in out

 

Na dočasnom uzavretí štadióna, ktorý prechádza rekonštrukciou, sa v pondelok dohodli zástupcovia ligy, klubu i madridskej radnice. Reagovali tak na sťažnosti fanúšikov po úvodnom domácom stretnutí so Sevillou (1:4). Podľa divákov nebolo na štadióne bezpečne, návštevníkov obťažoval neporiadok a prach, uviedol denník Marca.

Zatiaľ nie je jasné, čo vedenie ligy urobí s plánovanými domácimi zápasmi Raya proti Alavesu a Espanyolu Barcelona, ktoré sú na programe ešte pred plánovaným dokončením rekonštrukcie. Nováčik súťaže je jedným z piatich aktuálnych klubov La Ligy z Madridu spoločne s Realom, Atleticom, Getafe a Leganes.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
rybar

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona