Rayo Vallecano prehralo súd o Európsku ligu UEFA

NETKY.SK • 11 Júl 2013, 15:46 • 2 min
Rayo Vallecano prehralo súd o Európsku ligu UEFA

LAUSANNE - Nádej španielskeho futbalového klubu Rayo Vallecano na účasť v Európskej lige UEFA 2013/14 sa pravdepodobne rozplynula verdiktom Športového arbitrážneho súdu, ktorý nevyhovel požiadavke vydať predbežné rozhodnutie. Výsledok riadneho konania bude známy v priebehu nasledujúcich dvoch týždňov.

slovakia

left justify in out

Vallecano sa mohlo kvalifikovať do európskej pohárovej súťaže na úkor Málagy, ktorú UEFA dištancovala pre finančnú nedisciplinovanosť. Ani Rayo však nedokázalo plniť svoje finančné záväzky a národná futbalová federácia ho sankcionovala neudelením licencie pre štart v súťažiach UEFA. Uvoľnené miesto v 3. predkole EL UEFA má preto zaujať FC Sevilla, ôsmy tím uplynulej sezóny Primera División. Žreb tejto fázy je na programe už budúci piatok 19. júla. Vallecano sa proti tomu odvolalo na CAS, ale výrok nemusí prísť včas.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies