Ray Parlour hodnotil kvalitu Arsenalu, potrebuje hviezdneho útočníka

NETKY.SK • 11 August 2015, 13:21 • 2 min
Ray Parlour hodnotil kvalitu Arsenalu, potrebuje hviezdneho útočníka

LONDÝN - Niekdajší stredopoliar anglického futbalového klubu Arsenal Londýn Ray Parlour si myslí, že mužstvo trénera Arséna Wengera nemá dostatočnú kvalitu v útoku.

slovakia

left justify in out

"Ak sa pozriete na Manchester City, zistíte, že ich hlavným ťahúňom v ofenzíve je Sergio Agüero. Pre Manchester United je takým hráčom Wayne Rooney, FC Chelsea má Diega Costu. Koho má Arsenal?" položil Parlour rečnícku otázku v rozhovore pre televíznu stanicu Sky Sports. Štyridsaťdvaročný Parlour, ktorý si obliekal dres Arsenalu v rokoch 1992-2004, aktuálne pôsobí ako televízny a rozhlasový komentátor.


V súvislosti s prestupom do Arsenalu celé leto spájali Francúza Karima Benzemu z Realu Madrid. Wenger však pred niekoľkými dňami vyhlásil, že hráča jeho kvalít nepotrebuje. "Musíme rozvíjať kolektívnu hru. Nechceme byť závislí iba od jedného hráča. Som si istý, že keby hral Olivier Giroud celú sezónu, nebol by ďaleko od hranice 20 gólov. Rovnako je na tom aj Theo Walcott a ďalší hráči," povedal podľa soccerway.com 65-ročnýn rodák zo Štrasburgu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona