Ray Liotta rokuje o úlohe v remakeu snímky Zrodila sa hviezda

NETKY.SK • 11 November 2016, 09:57 • 2 min
Ray Liotta rokuje o úlohe v remakeu snímky Zrodila sa hviezda

LOS ANGELES - Americký herec Ray Liotta rokuje o účinkovaní v pripravovanom remakeu filmového muzikálu Zrodila sa hviezda (1937). Informoval o tom americký magazín The Hollywood Reporter.

slovakia

left justify in out

Šesťdesiatjedenročný rodák z Newarku v New Jersey by sa tak pridal k Lady Gaga a Bradleymu Cooperovi, ktorí už potvrdili účasť na snímke.


Remake nakrúti spomínaný Cooper, pričom pôjde o jeho režisérsky debut. Štyridsaťjedenročný rodák z Philadelphie sa podieľa aj na produkcii a scenári, s ktorým mu pomáha Will Fetters. Zástupcovia americkej spoločnosti Warner Bros. v stredu oznámili, že očakávanú novinku uvedú do kín 28. septembra 2018.


Snímka Zrodila sa hviezda rozpráva o mladej Esther Blodgett, ktorá prichádza do Hollywoodu s vidinou úspechu a slávy. K tomu jej pomôže Norman Maine, ktorého hviezdnu kariéru zničil alkohol. Film získal Oscara v kategórii Najlepší pôvodný scenár a čestné ocenenie americkej Akadémie filmových umení a vied za kameru. Spoločnosť Warner Bros. pripravuje snímku už niekoľko rokov, pričom pôvodne ju mal režírovať Clint Eastwood a do hlavnej úlohy chceli obsadiť Beyoncé.


V minulosti už pritom vznikli dva remakey filmu. Prvý z roku 1954 priniesol Zlatý glóbus obom predstaviteľom hlavných úloh, Judy Garland a Jamesovi Masonovi. V ďalšom remakeu z roku 1976 si zahrali Barbra Streisand a Kris Kristofferson. Snímka získala päť Zlatých glóbusov. Skladba Evergreen zasa bodovala na Oscaroch v kategórii pôvodných filmových piesní.


Raymond Allen "Ray" Liotta je známy najmä ako gangster Henry Hill z krimidrámy Mafiáni (1990). Predstavil sa tiež v snímkach Pole snov (1989), Článok 99 (1992), Hlasy anjelov (2000), Kokaín (2001), Hannibal (2001), John Q. (2002), Identita (2003), Zabiť eso (2006), Vzbura v Seattli (2007), Imigranti (2009) či Sin City: Ženská, pre ktorú by som vraždil (2014).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies