Raúl: Ronaldo už nie je najmladší, stráca sviežosť a tempo

NETKY.SK • 17 Marec 2017, 13:41 • 2 min
Raúl: Ronaldo už nie je najmladší, stráca sviežosť a tempo

MADRID - Najlepší svetový futbalista Cristiano Ronaldo už nie je najmladší, stále však predvádza skvelé výkony.

slovakia

left justify in out

Myslí si to niekdajší futbalista Realu Madrid či Schalke 04 Gelsenkirchen Raúl González Blanco. "Cristiano hrá v tejto sezóne inak. Hrá bližšie k šestnástke, a to je ťažké. Stále si však udržiava svoje schopnosti. Možno už nemá rovnakú sviežosť a tempo ako v minulosti, ale to je normálne. Už má svoj vek," skonštatoval Raúl pre magazín Kicker na adresu 32-ročného Portugalčana.

 

"Cristiano vyhral minulý rok Ballon D'or a zatiaľ má dobrú aj túto sezónu. Dúfam, že mu forma vydrží aj na jej konci," doplnil 39-ročný rodák z Madridu. Pri odpovedi na otázku, či preferuje Cristiana Ronalda alebo Lionela Messiho, bol zdržanlivý. "Futbal nie je individuálny šport. Úspech je vizitkou tímovej spolupráce. Mám rád oboch, ale to, čo Cristiano dokáže urobiť pre dosiahnutie svojich cieľov, že v každej sezóne dá viac ako 50 gólov, z neho robí úctyhodného hráča," dodal bývalý španielsky reprezentant (1996-2006).
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies