Raúl odohrá jeden z posledných zápasov v kariére

NETKY.SK • 30 Október 2015, 17:24 • 2 min
Raúl odohrá jeden z posledných zápasov v kariére

NEW YORK - Kariéra španielskeho futbalového velikána Raúla Gonzáleza sa nezadržateľne chýli ku koncu.

slovakia

left justify in out

Dlhoročná strelecká ikona Realu Madrid má pred sebou v drese New York Cosmos posledný zápas dlhodobej časti nižšej americkej súťaže North American Soccer League (NASL). Tridsaťosemročný Raúl ho odohrá v sobotu 31. októbra proti tímu Tampa Bay Rowdies. Bez ohľadu na výsledok sa hráči NY Cosmos predstavia v semifinále play-off, keďže sa stali víťazmi jarnej časti súťaže. Raúl chce zabojovať ešte o jeden majstrovský titul vo svojej bohatej a úspešnej 21-ročnej kariére.


"V najbližších troch týždňoch by sme chceli sfinalizovať to, o čo sa poctivo snažíme od začiatku sezóny - chceme zabojovať o titul," povedal Raúl pre americké médiá. K svojmu rozhodnutiu o konci kariéry otec štyroch synov a jednej dcérky na serveri laola1.at povedal: "Už pred dvoma mesiacmi som to vyhodnotil tak, že skončím. Mal som ešte zmluvu na jeden rok, ale vycítil som, že nastal čas pre nové životné projekty a zároveń venovať viac času rodine."


Raúl v rokoch 1992 - 2010 bol neodmysliteľnou súčasťou Realu Madrid, s ktorým získal štyri ligové tituly, štyrikrát triumfoval v Španielskom superpohári a trikrát zdvihol nad hlavu víťaznú trofej v Lige majstrov. Hrával aj za nemecký klub Schalke 04 Gelsenkirchen či katarský Al-Sadd. Za španielsku reprezentáciu nastúpil v 102 stretnutiach, zaznamenal 44 gólov.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies