Rasťo Kopina zvláda vianočné prípravy veľmi rýchlo

NETKY.SK • 25 December 2016, 13:13 • 2 min
Rasťo Kopina zvláda vianočné prípravy veľmi rýchlo

BRATISLAVA - Líder skupiny Nocadeň Rasťo Kopina sa na Vianoce pripraví každý rok veľmi rýchlo.

slovakia

left justify in out

„Celoročne mám ozdobený maličký stromček, ktorý len vytiahnem zo škatule a dám ho na pracovný stôl, takže si viem Vianoce urobiť aj v lete,“ povedal v rozhovore pre agentúru SITA.
Sviatky zvyčajne trávi u rodičov. „Cez sviatky som vždy u našich a tam sa k tomu pristupuje s väčšou vážnosťou. Asi sa ale nijako nevymykáme z priemeru, akurát máme mierne upravené štedrovečerné menu, nakoľko sme vegetariánska rodina,“ uviedol 40-ročný Košičan.


Vianoce sú preňho veľmi symbolickým časom. „Na Prvý sviatok vianočný v roku 1997 sme totiž naplánovali prvú spoločnú skúšku s Nocadeň, takže Vianoce sa mi spájajú práve so založením našej kapely,“ poznamenal Kopina, ktorý Vianoce každý rok prežíva aj so svojou dcérou Ninou. „Ninka každý rok píše zoznam prianí, no už ho neposielame Ježiškovi, len mi ho vždy strčí do ruky. Predsa len má už dvanásť rokov, už v tom má celkom jasno,“ zasmial sa spevák.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona