Rast cien kryptomeny EOS je podporovaný pozitívnymi správami

NETKY.SK • 3 Jún 2018, 20:00 • 2 min
Rast cien kryptomeny EOS je podporovaný pozitívnymi správami

GEORGE TOWN – Spoločnosť Block.one v sobotu 2.júna oznámila, že vydala verziu 1.0 svojho open-source blockchain protokolu EOSIO. Nový softvér je vlastne platforma určená na vytváranie aplikácií pre podnikanie aj komunitu.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Podľa oznámenia, spoločnosť Block.one nezaručuje, že softvér EOSIO bude fungovať tak, ako bolo plánované alebo bude bez chýb, bugov či chybného kódu, takže vývojári implementujú EOSIO na vlastné riziko.

 

img

 

Okrem uvedenia nového softvéru spoločnosť Block.one dnes oznámila, že uzavrela spoluprácu s investičnou firmou SVK Crypto, s ktorou by chceli spustiť fond v hodnote 50 miliónov dolárov na podporu ekosystému EOSIO.

 

Spoločnosť Block.one včera dokončila svoj ročný predaj tokenov EOS, za ktoré získala štyri miliardy dolárov. Tento projekt sa tak stal doteraz najväčšou ponukou začiatočných mincí (ICO).

 

img

 

Začiatkom tohto týždňa popredná čínska spoločnosť Qihoo 360, ktorá sa zaoberá internetovou bezpečnosťou, zistila niekoľko bezpečnostných dier v blockchaine EOS, ktoré by umožnili vzdialené útoky na všetky uzly v sieti. Chyby boli odstránené v ten istý deň.

 

Kryptomena EOS zaznamenala slušný rast za uplynulých 24 hodín a aktuálne sa obchoduje za 14,95 USD. Trhová kapitalizácia tejto digitálnej meny sa vyšvihla takmer na 13,5 miliardy dolárov.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Tomáš Tóth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies