Rashford udivuje Ronalda, vidí v ňom seba

NETKY.SK • 6 Máj 2016, 11:11 • 2 min
Rashford udivuje Ronalda, vidí v ňom seba

MANCHESTER - Keď sa dvojnásobný majster sveta s futbalovou reprezentáciou Brazílie Ronaldo pozerá na mladého útočníka Manchestru United Marcusa Rashforda, vidí v ňom seba.

slovakia

left justify in out

Osemnásťročný mladík ohúril svojím talentom o 21 rokov staršieho bývalého útočníka, pred sebou má údajne svetlú budúcnosť. "Je to veľmi dobrý mladý hráč. Určite v ňom vidím niečo zo seba - má odvahu, je rýchly a veľmi dobrý v práci s loptou. Útočníci musia byť hladní po góloch a on to v sebe má. Má pred sebou skvelú kariéru," vyhlásil Ronaldo Luís Nazário de Lima pre SunSport.

Rashford prichádza do úvahy aj v súvislosti s nomináciou Anglicka na záverečný turnaj majstrovstiev Európy do Francúzska (10. júna - 10. júla), v deviatich dueloch Premier League strelil štyri góly. Podľa Ronalda sú Angličania favoritom na celkové prvenstvo. "V kvalifikácii vyhrali všetkých desať zápasov. Veľmi rád by som videl ich triumf. V Anglicku ľudia futbal milujú, zaslúžili by si vyhrať," uzavrel trojnásobný najlepší hráč planéty. Anglicko je súperom Slovenska v základnej B-skupine, proti sebe sa postavia v pondelok 20. júna o 21.00 h v Saint-Étienne.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona