Rashford ostáva v Manchestri United do roku 2020

NETKY.SK • 30 Máj 2016, 16:10 • 2 min
Rashford ostáva v Manchestri United do roku 2020

MANCHESTER - Anglický futbalový klub Manchester United a útočník Marcus Rashford sa dohodli na predĺžení vzájomnej spolupráce do júna 2020.

slovakia

left justify in out

Súčasťou nového kontraktu je aj dvanásťmesačná opcia. Informoval o tom oficiálny web tohto účastníka tamojšej Premier League. Osemnásťročný útočník (nar. 31. októbra 1997) zažiaril v jarnej časti sezóny 2015/2016, v 18 vystúpeniach za United strelil sedem gólov a dostal sa aj do anglickej reprezentácie, ktorá sa pripravuje na majstrovstvá Európy vo Francúzsku. Debutoval v piatkovom medzištátnom prípravnom stretnutí v Sunderlande proti Austrálii, na víťazstve svojho mužstva 2:1 sa podieľal otváracím presným zásahom už v 3. minúte.

"Marcus je prirodzene talentovaný futbalista s obrovským potenciálom. Výborne sa chopil svojej šance a rýchlo sa adaptoval ako člen A-mužstva. Je v tom správnom klube pre jeho vývoj. Veríme, že má pred sebou veľkú budúcnosť," povedal výkonný viceprezident klubu Ed Woodward. "Som rád, že som podpísal nový kontrakt. Vždy som bol fanúšikom Manchestru United, takže hrať za tento tím je splnením môjho sna. Som vďačný za príležitosť ukázať sa. Hrať za najväčší klub na svete znamená pre mňa a pre moju rodinu všetko," vyznal sa Rashford.

Manchester United prostredníctvom svojho webu oznámil aj predĺženie kontraktu s 19-ročným obrancom Cameronom Borthwickom-Jacksonom, rovnako do júna 2020 s ročnou opciou.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies