Rashad Evans vyzýva Alexandra Gustaffsona

NETKY.SK • 3 Október 2014, 19:12 • 2 min
Rashad Evans vyzýva Alexandra Gustaffsona

LAS VEGAS - Bývalý šampión poloťažkej váhy UFC Rashad Evans sa plánuje vrátiť do oktagonu začiatkom roka 2015 a vie aj s kým by sa chcel stretnúť. Evans (19-3) a túži po zápase s Alexandrom Gustaffsonom.

slovakia

left justify in out

Gustafsson   bol pôvodne naplánovaný  ako súper Jona Jonesa na udalosť UFC 178, ktorá bola minulý víkend. Nakoľko “Mauler“  musel absolvovať operáciu kolena nahradil ho Daniel Cormier. Po chvíľke sa zranil aj samotný Jon Jones, ktorý tiež musel podstúpiť operáciu kolena. Zápas Jones vs Cormier je aktuálne naplánovaný na 3.1.2015. To sa však tímu Gustafssona vôbec nepáčilo, že odkladajú tento zápas a žiadali o ďalší zápas pre Gustaffsona aby nevyšiel zo zápasovej formy. Kto bude Gustaffsonov súper ešte zatiaľ oficálne stanovené nie je.  Rashad Evans však chce byť jediný kto sa mu postaví, či UFC vyhovie jeho požiadavke uvidíme už čoskoro. 

 

Evans sa vyjadril  na sociálnej sieti takto: "Bol by som veľmi rád  ak by sa mi podarilo stretnút s Alexom a dúfam , že  sa mi to naozaj splní a predvediem úspešný návrat do klietky.“ Evans musel svoju kariéru dočasne prerušiť kvôli zraneniu  z novembra 2013. Tvrdí, že je 100% pripravený a chce si utvrdiť svoje kvality. Tvrdí, že stále patrí medzi najlepších zápasníkov v jeho váhovej kategórii. Ak všetko pôjde podľa plánu Evans by sa mal objaviť pod svetlami reflektorov UFC už v prvom štvrťroku 2015.

Na záver Evans dodal len :“Keď som skončil bol som  skoro najlepší , Alexander sa odvtedy stával každým zápasom lepším rád by som si sním zmeral sily a dúfam , že nám to Dana White umožní.“



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies