Rapperku Remy Ma prepustili z väzenia

NETKY.SK • 3 August 2014, 17:00 • 2 min
Rapperku Remy Ma prepustili z väzenia

BRATISLAVA - Americkú rapperku Remy Ma prepustili v piatok z väzenia, kde si od mája 2008 odpykávala trest odňatia slobody za postrelenie istej Makedy Barnes-Joseph.

slovakia

left justify in out

Tridsaťštyriročnú interpretku pôvodne odsúdili na osem rokov väzenia, nakoniec ju však prepustili na slobodu po odpykaní šiestich rokov. Rapperka krátko po svojom prepustení zverejnila novú skladbu - remix singla They Don't Love You No More od DJ Khaleda.


Remy Ma vlastným menom Reminisce Smith, pochádza z newyorského Bronxu a na hudobnej scéne sa pohybuje od roku 1999. Bola členkou zoskupenia Terror Squad, s ktorým vydala album True Story (2004). Ako sólová interpretka debutovala v roku 2006 štúdiovkou There's Something About Remy: Based On A True Story, ktorý je zatiaľ jej jedinou sólovkou. Makedy Barnes-Joseph postrelila 13. júla 2007, pričom dôvodom incidentu bolo zmiznutie 3 000 dolárov z rapperkinej kabelky. Remy Ma si myslela, že peniaze jej ukradla práve Barnes-Joseph, u nej sa však nenašli. Rapperka počas pobytu vo väzení získala diplom zo sociológie a taktiež sa vydala za svojho priateľa, rappera Papoosea.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies