Rapperka Azealia Banks sa hosťom na párty Russella Crowea vyhrážala smrťou

NETKY.SK • 17 Október 2016, 11:34 • 2 min
Rapperka Azealia Banks sa hosťom na párty Russella Crowea vyhrážala smrťou

LOS ANGELES - Americkú rapperku Azealiu Banks vyhodili z párty novozélandského herca Russella Crowea po tom, ako sa prítomným hosťom vyhrážala, že ich podreže. K incidentu došlo v sobotu v noci v hercovej izbe v jednom z hotelov v kalifornskom Beverly Hills.

slovakia

left justify in out

Päťdesiatdvaročný Crowe pozval k sebe približne desať hostí na večeru, počas ktorej mali počúvať hudbu. Jedným z hostí bol rapper RZA, s ktorým prišla aj 25-ročná Banks. Ako uviedlo viacero očitých svedkov, incident sa začal tým, že rapperka sa smiala na výbere hudby, pričom Crowea a minimálne jedného ďalšieho hosťa nazvala "nudnými belochmi".

 

Na to zareagovala nemenovaná žena, ktorá sa herca zastala a rapperke povedala, aby sa upokojila. Banks sa však namiesto toho opýtala, či by chceli, aby rozbila pohár a podrezala im hrdlá. Následne vzala jeden z pohárov, na čo Crowe zareagoval tak, že ju schytil a vyniesol von zo svojej izby. Následne zavolal hotelovú ochranku, aby Banks vyprevadili von z hotela. Interpretka neskôr tvrdila, že jej herec nadával do negrov, škrtil a opľul ju. Viacerí z hostí, vrátane spomínaného RZA, však vypovedali, že v skutočnosti slovo neger použila práve Banks, pričom jej správanie opísali ako nevyspytateľné.

 

Azealia Amanda Banks debutovala v roku 2011 skladbou 212, ktorá je zároveň prvým singlom z EP s názvom 1991 (2012). Skladba je podľa internetového magazínu Pitchfork deviatou najlepšou piesňou roka 2011. Banks skončila na treťom mieste v ankete talentov BBC Sound of 2012, keď sa pred ňu dostali iba speváci Michael Kiwanuka a Frank Ocean. V roku 2014 jej vyšiel album Broke With Expensive Taste, z ktorého pochádzajú single Yung Rapunxel, Heavy Metal And Reflective a Chasing Time. Na konte má aj mixtapey Fantasea (2012) a Slay-Z (2016).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona