Rappera Young Bucka prepustili z väzenia

NETKY.SK • 2 Október 2013, 10:23 • 2 min
Rappera Young Bucka prepustili z väzenia

JACKSON - Amerického rappera Young Bucka prepustili v utorok z väzenia v Yazoo City v štáte Mississippi, kde si odpykával 18-mesačný trest odňatia slobody za nelegálnu držbu strelnej zbrane a munície.

slovakia

left justify in out

Tridsaťdvaročný bývalý člen skupiny G-Unit o tom informoval na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter. "Som oficiálne slobodný človek!," napísal rodák z Nashvillu, ktorý nastúpil do výkonu trestu vlani 6. augusta. Dovtedy bol v domácom väzení.

Rappera zatkla polícia 3. augusta 2010 po tom, čo u neho predstavitelia Federálneho daňového úradu (IRS) počas razie objavili zbraň kalibru .40 a muníciu. Young Buck, vlastným menom David Darnell Brown, nemôže u seba nosiť strelné zbrane alebo muníciu od roku 2005, keď ho súd uznal vinným z bodnutia istého Jimmyho Johnsona počas udeľovania Vibe Awards. Spomínaná razia sa uskutočnila, pretože Young Buck dlžil na daniach 300-tisíc dolárov. Medzi zabavenými predmetmi bolo napríklad vybavenie nahrávacieho štúdia, televízory, nábytok, šperky alebo platinové platne. Všetky tieto predmety následne vlani v júli vydražili. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies