Rappera Soulja Boya zbavili obvinenia z nelegálnej držby zbrane

NETKY.SK • 21 December 2016, 10:33 • 2 min
Rappera Soulja Boya zbavili obvinenia z nelegálnej držby zbrane

LOS ANGELES - Amerického rappera Soulja Boya zbavili obvinenia z nelegálnej držby strelnej zbrane, ktorú uňho doma našla minulý týždeň vo štvrtok losangeleská polícia. Dvadsaťšesťročný rapper sa tým dopustil porušenia podmienky, a preto ho zatkli.

slovakia

left justify in out

Rapper dostal dvojročnú podmienku v rámci dohody o vine a treste po tom, ako ho v januári 2014 zatkli za ilegálnu držbu zbrane. Počas trvania podmienky nesmel vlastniť žiadnu zbraň. Soulja Boy však nedávno zverejnil na internete videá, v ktorých sa vyhráža rôznym ľuďom so zbraňou v ruke. Organizácia Crime Stoppers o tom informovala políciu, ktorá následne prehľadala jeho dom a po nájdení zbrane ho zatkla. O menej než 24 hodín neskôr ho však po zaplatení kaucie prepustili na slobodu a neskôr obvinenia z porušenia podmienky stiahli.

 

Soulja Boy, vlastným menom DeAndre Cortez Way, debutoval v roku 2007 digitálnou nahrávkou Unsigned And Still Major: Da Album Before Da Album, na ktorú v tom istom roku nadviazal štúdiovkou Souljaboytellem.com. Nasledovali albumy iSouljaBoyTellem (2008) a The DeAndre Way (2010). Už niekoľko rokov pracuje na štvrtej štúdiovke s pracovným názvom Blessed. Okrem hudby je však známy aj konfliktami s inými rappermi a problémami so zákonom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona