Rappera Freddieho Gibbsa obvineného zo znásilnenia prepustili na nemalú kauciu

NETKY.SK • 16 Jún 2016, 15:40 • 2 min
Rappera Freddieho Gibbsa obvineného zo znásilnenia prepustili na nemalú kauciu

TOULOUSE - Amerického rappera Freddieho Gibbsa prepustili dnes na kauciu 50-tisíc eur z väzenia, kde bol od 2. júna, keď ho zatkli vo francúzskom Toulouse. Dôvodom zatknutia bolo obvinenie zo znásilnenia, ktorého sa údajne dopustil vlani v auguste v Rakúsku.

slovakia

left justify in out

Tridsaťštyriročného rappera zatkli krátko pred začiatkom koncertu, ktorý bol súčasťou jeho európskeho turné. Rakúske úrady po zatknutí požiadali o vydanie rappera, pričom o tejto žiadosti rozhodne francúzsky súd 23. júna. Ako už skôr informoval Gibbsov právnik Michael Malka, interpret obvinenia zo znásilnenia odmieta.


Freddie Gibbs, vlastným menom Fredrick Tipton, sa na hudobnej scéne pohybuje od roku 2003, pričom o tri roky neskôr podpísal zmluvu s Interscope Records a nahral debutový album. Ten však pre problémy s vydavateľstvom nakoniec nevyšiel. Jeho prvou štúdiovkou sa tak stala až nahrávka ESGN (Evil Seeds Grow Naturally), ktorú vydal v roku 2013. Vlani na ňu nadviazal albumom Shadow Of A Doubt. Okrem toho má na konte aj spoločnú štúdiovku Piňata (2014) s producentom Madlibom a tiež viacero EP nahrávok a mixtapeov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies