Rappera DMX zatkli, našli u neho balíčky s marihuanou!

NETKY.SK • 22 August 2013, 10:24 • 2 min
Rappera DMX zatkli, našli u neho balíčky s marihuanou!

BRATISLAVA - Amerického rappera DMX v Južnej Karolíne zatkli za držbu marihuany. Policajný dôstojník, ktorý speváka zatýkal, v rozhovore pre televíziu CNN povedal, že vo dverách auta našiel balíček naplnený zelenou rastlinou, ktorú identifikoval ako marihuanu.

slovakia

left justify in out

"Vtedy pán Simmons začal veľmi agresívne rozprávať a tiež sa vyhrážal. Tiež som z neho cítil alkohol," povedal. O pár hodín neskôr rappera prepustili na kauciu.

K incidentu sa už vyjadril aj rapperov hovorca Domenick Nati. "Policajti ich zastavili pre malý dopravný priestupok, vyzvali ho, aby vyšiel z auta a začali auto prehľadávať. Neskôr oznámili, že v podlahe našli balíčky marihuany a DMX-a zatkli. Nenašli však žiadne drogy u neho ani u iných pasažierov a údajne nájdené balíčky nikomu neukázali," povedal. 

Rappera pritom už minulý mesiac zatkli pre podozrenie z jazdy pod vplyvom omamných látok a bez vodičského oprávnenia. Z nápravného zariadenia v Greenville ho prepustili po zaplatení kaucie 1 235 dolárov. Rapperov hovorca vtedy povedal, že ho nakoniec zo šoférovania pod vplyvom omamných látok ani neobvinili, keďže vo väzení prešiel dychovou skúškou. DMX putoval do väzby aj vo februári, keďže jazdil bez vodičského oprávnenia. 

DMX, vlastným menom Earl Simmons, sa na scéne pohybuje od roku 1990. Svoj debutový album s názvom It's Dark And Hell Is Hot však vydal až v roku 1998. V tom istom roku uviedol na trh aj ďalší s názvom Flesh Of My Flesh, Blood Of My Blood. Nasledovali nahrávky ...And Then There Was X (1999), The Great Depression (2001), Grand Champ (2003), Year Of The Dog... Again (2006) a Undisputed (2012). Na celom svete predal viac ako 30 miliónov nahrávok a je tak jedným z najúspešnejších rapperov histórie. Okrem hudby sa venuje tiež herectvu, účinkoval napríklad v snímkach Belly (1998), Romeo musí zomrieť (2000), Smrteľný zásah (2001), Kolíska do hrobu (2003), Neumieraj sám (2004) alebo Last Hour (2008). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies