Rappera Desiignera zatkli za vyhrážanie sa so zbraňou a držbu drog

NETKY.SK • 10 September 2016, 11:19 • 2 min
Rappera Desiignera zatkli za vyhrážanie sa so zbraňou a držbu drog

LOS ANGELES - Amerického rappera Desiignera a jeho štyroch kamarátov zatkli v stredu v New Yorku po tom, ako v ich aute našli policajti drogy a strelnú zbraň.

slovakia

left justify in out

Zatknutiu predchádzala hádka s vodičom iného auta, na ktorého 19-ročný rapper namieril strelnú zbraň a vyhrážal sa mu. Desiigner s kamarátmi následne ušli, nemenovaný vodič si však zapísal poznávacie číslo ich auta a zavolal políciu.

 

Tá ich vypátrala a pri prehliadke auta našla drogy a zbraň. Následne všetkých piatich zatkla a obvinila z držby drog s úmyslom ich predaja a Desiignera aj z nelegálnej držby zbrane a vyhrážania sa.


Desiigner, vlastným menom Sidney Royel Selby III., pochádza z newyorského Brooklynu. Na scéne sa pohybuje od roku 2014, pričom popularitu získal vlani vďaka debutovému singlu Panda, s ktorým sa mu podarilo dobyť americký rebríček Billboard Hot 100. Vo februári začal oficiálne spolupracovať s Kanyem Westom, ktorý ho upísal pod svoj label G.O.O.D. Music. V júni vydal mixtape New English, ktorý obsahuje aj spomínanú skladbu Panda. Tento rok plánuje vydať aj debutovú štúdiovku s názvom The Life Of Desiigner, z ktorej zatiaľ predstavil singel Tiimmy Turner.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona