Rappera Desiignera po 36 hodinách prepustili z väzenia

NETKY.SK • 12 September 2016, 10:23 • 2 min
Rappera Desiignera po 36 hodinách prepustili z väzenia

LOS ANGELES - Amerického rappera Desiignera, ktorého spolu so štyrmi kamarátmi zatkli vo štvrtok v New Yorku, po 36 hodinách prepustili z väzenia.

slovakia

left justify in out

Päticu zadržali po tom, ako na nich zavolal políciu nemenovaný vodič auta, s ktorým sa v ten večer pohádali.

 

Devätnásťročný interpret údajne na neho namieril zbraň a vyhrážal sa mu. Desiigner s kamarátmi následne ušli, vodič si však zapísal poznávacie číslo ich auta a okamžite zalarmoval políciu.

 

Tá ich vypátrala, vykonala prehliadku auta a všetkých piatich zatkla, pričom ich obvinila z držby drog, držby drog s úmyslom ich predaja a Desiignera aj z nelegálnej držby zbrane a vyhrážania sa. Na sobotňajšom pojednávaní newyorského súdu však stiahli voči rapperovi obvinenie z držby zbrane, keďže strelnú zbraň nenašli a interpreta pôvodne obvinili na základe vodičovej výpovede. Okrem toho ho zbavili obvinenia z držby drog s úmyslom ich predaja.

 

Rodák z newyorského Brooklynu ale naďalej čelí obvineniam z vyhrážania sa a držby drog. Desiignerovi právnici však tvrdia, že ich klient netušil, že sa v aute nachádzali drogy, a že išlo iba o lieky, ktoré si na lekársky predpis zaobstaral jeden z jeho kamarátov.


Desiigner, vlastným menom Sidney Royel Selby III., sa na scéne pohybuje od roku 2014. Popularitu získal vlani vďaka debutovému singlu Panda, s ktorým sa mu podarilo dobyť americký rebríček Billboard Hot 100. Vo februári začal oficiálne spolupracovať s Kanyem Westom, ktorý ho upísal pod svoj label G.O.O.D. Music. V júni vydal mixtape New English, ktorý obsahuje aj spomínanú skladbu Panda. Tento rok plánuje vydať aj debutovú štúdiovku s názvom The Life Of Desiigner, z ktorej zatiaľ predstavil singel Tiimmy Turner.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies