Rappera Chief Keefa zadržali za prechovávanie drog

NETKY.SK • 13 Jún 2017, 15:56 • 2 min
Rappera Chief Keefa zadržali za prechovávanie drog

SIOUX FALLS - Amerického rappera Chief Keefa zadržala polícia za prechovávanie drog. Stalo sa tak v pondelok na letisku v meste Sioux Falls v Južnej Dakote, kde mu bezpečnostná služba našla v príručnej batožine marihuanu. Polícia 21-ročného interpreta po zatknutí odviedla do väzenia okresu Minnehaha v spomínanom meste.

slovakia

left justify in out

Rodák z Chicaga v Sioux Falls cez víkend vystupoval počas celebritného basketbalového zápasu zameraného na boj so šikanou. Usporiadateľ podujatia, Kowabunga Music, vydal stanovisko, v ktorom uviedol, že rapper mal problémy s drogami v minulosti, ale teraz sa už napravil.

 

Keef mal v minulosti viacero problémov so zákonom. V roku 2013 ho napríklad obvinili z výtržníctva a tiež strávil dva mesiace v zadržiavacom stredisku pre mladistvých po tom, ako porušil podmienku, ktorú dostal za mierenie zbraňou na políciu rok predtým.

Chief Keef, vlastným menom Keith Cozart, debutoval na hudobnej scéne v roku 2012 štúdiovkou Finally Rich. Na konte má tiež album Nobody (2014), dvojalbum Bang 3 (2015) či šestnásť mixtapeov. Spolupracoval s interpretmi ako 50 Cent, Young Jeezy, Gucci Mane, French Montana, ASAP Rocky či Travis Scott.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies