Rappera 50 Cent čaká súd za domáce násilie

NETKY.SK • 5 August 2013, 12:21 • 2 min
Rappera 50 Cent čaká súd za domáce násilie

LOS ANGELES - Rappera a herca známeho ako 50 Cent čaká predvedenie pred súd v súvislosti s obvinením z útoku na bývalú priateľku a zničením zariadenia jej domu.

slovakia

left justify in out

Výsluch speváka, ktorého vlastné meno je Curtis Jackson, bol vytýčený na dnes, informovala agentúra AP. V prípade odsúdenia mu hrozí až päť rokov väzenia a pokuta 46.000 dolárov (34.665 eur).

Rapperova bývalá priateľka na polícii vypovedala, že počas hádky, ku ktorej došlo 23. júna, začal 50 Cent demolovať zariadenie jej domu v Toluca Lake, pričom ona sa zamkla v spálni. Tvrdí, že 50 Cent vykopol dvere do spálne a kopal aj ju, čím jej spôsobil zranenia. Polícia odhaduje, že na majetku vznikla škoda približne 7100 dolárov (5350 eur).

Žena polícii povedala, že so spevákom, ktorý sa vo svojich skladbách často zmieňuje o násilí a drogách, žila tri roky a má s ním jedno dieťa.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies