Rappera 2 Chainza obžalujú z držby drog, hrozia mu tri roky za mrežami

NETKY.SK • 3 Apríl 2014, 14:35 • 2 min
Rappera 2 Chainza obžalujú z držby drog, hrozia mu tri roky za mrežami

USA - Amerického rappera 2 Chainza obžalujú z držby drog v súvislosti so zatknutím na letisku v Los Angeles z júna 2013.

slovakia

left justify in out

Informoval o tom portál TMZ, podľa ktorého mal vtedy 36-ročný interpret pri sebe kodeín. V prípade odsúdenie mu hrozia až tri roky väzenia. Súdne pojednávanie, na ktorom rappera formálne obžalujú, sa uskutoční budúci týždeň. Problémy so zákonom mal pritom 2 Chainz aj v auguste minulého roku, keď policajná hliadka zastavila jeho autobus, v ktorom následne našla stopy po marihuane, lieky na predpis a zbrane.

 

2 Chainz, občianskym menom Tauheed Epps, je členom dua Playaz Circle, s ktorým debutoval singlom Duffle Bag Boy. V auguste 2012 vydal prvú sólovú nahrávku Based on a T.R.U. Story, ktorú nominovali na Grammy v kategórii Najlepší rapový album. Jeho druhá štúdiovka s názvom B.O.A.T.S. II: Me Time sa dostala do predaja v septembri 2012. Medzi rapperove najznámejšie skladby patria No Lie, Birthday Song, I'm Different, Feds Watching či Used 2. 

 

Informácie pochádzajú z webstránky www.tmz.com a archívu agentúry SITA.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies