Rapper Wiz Khalifa zverejnil videoklip ku skladbe Raw

NETKY.SK • 9 Január 2015, 15:08 • 2 min
Rapper Wiz Khalifa zverejnil videoklip ku skladbe Raw

USA - Americký rapper Wiz Khalifa zverejnil videoklip k piesni Raw.

slovakia

left justify in out

O réžiu čierno-bielej novinky, v ktorej okrem interpreta vidieť aj tancujúci dav, sa postaral Gerard Victor. Video nie je vhodné pre ľudí trpiacich fotosenzitívnou epilepsiou.

 

Skladba Raw pochádza z umelcovho ostatného albumu Blacc Hollywood (2014), ktorý obsahuje single We Dem Boyz, KK, You and Your Friends, Stayin Out All Night, Promises a So High. Fanúšikov a fanúšičky Khalifa pred pár dňami potešil aj piesňou Refresh / Say No More, na ktorej pracoval s producentom Ty Dolla Signom. 

 

 

Wiz Khalifa, vlastným menom Cameron Jibril Thomaz, sa na hudobnej scéne pohybuje od roku 2005. V septembri 2006 vydal prvý album Show And Prove, po ktorom nasledovala nahrávka Deal Or No Deal (2009). Preslávil sa však až hitom Black And Yellow, ktorý sa nachádza na treťom albume Rolling Papers (2011). Nasledovali nahrávky Mac & Devin Go To High School (2011), ktorú nahral so Snoop Doggom, O.N.I.F.C. (2012), spoločné EP s Currencym s názvom Live In Concert (2013) a spomínaná štúdiovka Blacc Hollywood (2014). S poslednou menovanou sa mu podarilo po prvý raz dobyť americký albumový rebríček Billboard 200. Rapper získal jednu Billboard Music Award či jednu BET Award, ale napríklad aj sedem nominácií na Grammy. Vlani sa mu rozpadlo manželstvo s modelkou Amber Rose, s ktorou má takmer dvojročného syna Sebastiana Taylora Thomaza. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona