Rapper Vec predstavil videoklip ku skladbe Dole dole

NETKY.SK • 10 December 2013, 12:58 • 2 min
Rapper Vec predstavil videoklip ku skladbe Dole dole

BRATISLAVA - Slovenský rapper Vec dnes prostredníctvom svojej facebookovej stránky predstavil videoklip ku skladbe Dole dole, ktorá sa nachádza na jeho tretej sólovke Stereo farbo slepo (2012).

slovakia

left justify in out

Originálne video vzniklo pomocou bábok a makiet z recyklovaného kartónu. O námet, spracovanie a produkciu klipu sa postarala kreatívna skupina Ževraj v zložení Ivana Šáteková, Jakub Reken a Juraj Bartoš, ktorí taktiež asistovali Lukášovi Zednikovičovi pri réžii.

Vec, vlastným menom Branislav Kováč, patrí k najskúsenejším rapperom, producentom a dídžejom česko-slovenskej hip-hopovej scény. V deväťdesiatych rokoch pôsobil v skupine Trosky, s ktorou v roku 1997 vydal eponymnú štúdiovku. Ako sólový interpret debutoval v roku 2005 albumom Dobré ráno, po ktorom nasledovali Funkčný veterán (2008), Funkčné remixy (2009) a spomínaná nahrávka Stereo farbo slepo. Medzi jeho najznámejšie skladby patria Na horách, Gde ste? (feat. Zverina), S vlkmi žijem s vlkmi vyjem (feat. H16), Turista (feat. Pio Squad), Bez teba (feat. Tina) alebo Vianočný klip (feat. Zverina, Moja reč & Hafner). Na tohtoročnom udeľovaní Radio_Head Awards získal dve sošky, keď sa presadil v žánrovej kategórii Hip-Hop/Rap/R'n'B a tiež v najprestížnejšej kategórii Album roka.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies