Rapper Tricky ponúkol na stiahnutie päť skladieb

NETKY.SK • 12 Máj 2014, 18:00 • 2 min
Rapper Tricky ponúkol na stiahnutie päť skladieb

LONDÝN - Britský rapper Tricky ponúkol prostredníctvom oficiálnej webstránky www.trickysite.com na stiahnutie päť skladieb.

slovakia

left justify in out

Balíček s názvom 54U obsahuje kúsky Black Coffee, A Song for Yukiko, Emel, ESP a tiež cover piesne Strange Fruit, ktorú preslávila Billie Holiday. Novinku 54U si je možné stiahnuť zdarma. "Je to z lásky a preto, lebo to môžem urobiť," uviedol 46-ročný hudobník, ktorý sa predstaví aj na festivale Bažant Pohoda. Podujatie sa bude konať 10. až 12. júla na letisku v Trenčíne.

 

Tricky, občianskym menom Adrian Nicholas Matthews Thaws, bol členom už nefungujúcej formácie The Wild Bunch, z ktorej v druhej polovici 80. rokov minulého storočia vznikli Massive Attack. Tricky debutoval v roku 1995 nahrávkou Maxinquaye, z ktorej pochádzajú single ako Overcome, Black Steel či Pumpkin. Štúdiovku nominovali na Mercury Prize a britský týždenník New Musical Express (NME) ju vyhlásil za Album roka. Zatiaľ poslednú nahrávku s názvom False Idols vydal vlani v máji. 

 

Informácie pochádzajú z webstránky www.trickysite.com a z archívu agentúry SITA.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies