Rapper Tricky ohlásil nový album, zverejnil prvý singel

NETKY.SK • 1 Júl 2014, 15:18 • 2 min
Rapper Tricky ohlásil nový album, zverejnil prvý singel

LONDÝN - Britský rapper Tricky plánuje 8. septembra vydať album Adrian Thaws. O produkciu novinky sa stará sám 46-ročný interpret, vlastným menom Adrian Nicholas Matthews Thaws.

slovakia

left justify in out

Na nahrávke sa podieľajú aj Nneka, Mykki Blanco, Bella Gotti, Blue Daisy a Tirzah. Rapper už z albumu predstavil prvý singel Nicotine Love, v ktorom hosťuje Francesca Belmonte.

 

Tricky bol členom už nefungujúcej formácie The Wild Bunch, z ktorej v druhej polovici 80. rokov minulého storočia vznikli Massive Attack. Debutoval v roku 1995 nahrávkou Maxinquaye, z ktorej pochádzajú single ako Overcome, Black Steel či Pumpkin. Štúdiovku nominovali na Mercury Prize a britský týždenník New Musical Express (NME) ju vyhlásil za Album roka. Zatiaľ poslednú nahrávku s názvom False Idols vydal vlani v máji. Tricky potvrdil účasť na festivale Bažant Pohoda, ktorý sa bude konať od 10. do 12. júla na letisku v Trenčíne.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies