Rapper Travis Scott skončil pre dehydratáciu v nemocnici

NETKY.SK • 19 September 2016, 10:44 • 2 min
Rapper Travis Scott skončil pre dehydratáciu v nemocnici

LOS ANGELES - Amerického rappera Travisa Scotta museli v nedeľu hospitalizovať.

slovakia

left justify in out

Informoval o tom jeho manažér David Stromberg, ktorý prostredníctvom služby Instagram zverejnil fotografiu, na ktorej 24-ročný rodák z Houstonu spí v nemocničnej posteli. Keď sa ho následne fanúšikovia pýtali na rapperov zdravotný stav a príčinu hospitalizácie, Stromberg prezradil, že šlo o dehydratáciu, pričom dodal, že Scott nie je v ohrození života.
 

Travis Scott, vlastným menom Jacques Webster, sa na hudobnej scéne pohybuje od roku 2008. V roku 2013 vydal mixtape Owl Pharaoh, na ktorý o rok neskôr nadviazal ďalším mixtapeom Days Before Rodeo. V roku 2015 predstavil debutový album Rodeo a začiatkom septembra Birds In The Trap Sing McKnight. Medzi jeho najznámejšie skladby patria napríklad Upper Echelon (feat. T.I. & 2 Chainz), Antidote či Pick Up the Phone (feat. Young Thug & Quavo).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies