Rapper Travis Scott predstavil video ku skladbe beibs in the trap

NETKY.SK • 29 December 2016, 12:58 • 2 min
Rapper Travis Scott predstavil video ku skladbe beibs in the trap

BRATISLAVA - Americký rapper Travis Scott zverejnil v stredu videoklip ku skladbe beibs in the trap. Vo vyše triapolminútovej novinke účinkuje okrem 24-ročného interpreta aj Nav, ktorý skladbu produkoval. Vo videu vidieť, ako obaja jazdia v športových autách po opustenej hale, pričom klip dopĺňajú zábery viacerých mladých žien.

slovakia

left justify in out

Spomínaná skladba pochádza zo Scottovej najnovšej štúdiovky Birds In The Trap Sing McKnight, ktorú rodák z texaského Houstonu ponúkol začiatkom septembra. Z albumu pochádzajú tiež single wonderful, pick up the phone a goosebumps.


Travis Scott, vlastným menom Jacques Webster, sa na hudobnej scéne pohybuje od roku 2008. V roku 2013 vydal mixtape Owl Pharaoh, na ktorý o rok neskôr nadviazal ďalším mixtapeom Days Before Rodeo.

 

V roku 2015 predstavil debutový album Rodeo a tento rok spomínaný Birds In The Trap Sing McKnight. Medzi jeho najznámejšie skladby patria napríklad Upper Echelon (feat. T.I. & 2 Chainz), Antidote či Pick Up the Phone (feat. Young Thug & Quavo).

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona