Rapper Tinie Tempah: Miley Cyrus vie, čo robí

NETKY.SK • 2 December 2013, 07:33 • 2 min
Rapper Tinie Tempah: Miley Cyrus vie, čo robí

LONDÝN - Britský rapper Tinie Tempah si myslí, že jeho kolegyňa Miley Cyrus sa riadi akýmsi plánom. Dvadsaťpäťročný hudobník to prezradil v rozhovore pre denník Daily Mirror.

slovakia

left justify in out

"Je naozaj ťažké, keď musíte dospievať pred očami verejnosti. Ja som bol dosť starý na to, aby som vedel, čo robím. Miley využije správny moment na to, aby o nej ľudia začali rozprávať a oni o nej rozprávajú. Keď sa na to pozriete objektívne, jednoducho má svoj plán. Jej album sa predáva veľmi dobre, ľudia kupujú jej hudbu. Takže to vyzerá, že jej plán naozaj funguje," vyjadril sa.

Tinie Tempah, vlastným menom Patrick Chukwuemeka Okogwu, je rodákom z Londýna, jeho rodičia však pochádzajú z Nigérie. Na hudobnej scéne sa pohybuje od roku 2004, debutovú štúdiovku Disc-Overy však vydal až v roku 2010. Album, na ktorom hosťovali Kelly Rowland, Ellie Goulding, Snoop Dogg, Emeli Sandé, Wiz Khalifa či Swedish House Mafia, debutoval na prvej priečke UK Chartu. Začiatkom novembra mu vyšla druhá štúdiovka Demonstration. Tinie Tempah získal napríklad dve BRIT Awards, jednu Ivor Novello Award a jednu BET Award. 

Dvadsaťjedenročná Miley Cyrus sa v poslednom čase dostáva do povedomia najmä rôznymi kontroverziami. Preslávila sa však účinkovaním v seriáli spoločnosti Disney Hannah Montana (2006 - 2011) o normálnom dievčati Miley Stewart, ktoré vedie tajný život speváckej hviezdy. Okrem toho sa objavila v snímkach Hannah Montana - Film (2009), Sex v meste 2 (2010), Posledná pieseň (2010) či LOL (2012) a prepožičala hlas jednej z postáv v animovanom filme Blesk (2008). Na konte má zatiaľ štyri štúdiové albumy - Meet Miley Cyrus (2007), Breakout (2008), Can't Be Tamed (2010) a Bangerz (2013). 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies