Rapper The Game prehral spor v súvislosti so sexuálnym obťažovaním

NETKY.SK • 21 November 2016, 16:16 • 2 min
Rapper The Game prehral spor v súvislosti so sexuálnym obťažovaním

BRATISLAVA - Amerického rappera The Gamea uznal súd vinným v prípade žaloby za sexuálne obťažovanie, ktorú naňho v auguste podala jedna z účastníčok jeho reality show She's Got Game.

slovakia

left justify in out

Tridsaťšesťročný interpret musí Priscille Rainey zaplatiť odškodné, ktorého sumu však súd nezverejnil. Žena však v žalobe žiadala desať miliónov dolárov (v prepočte približne 9,4 milióna eur).


Rainey v súdnych dokumentoch uviedla, že rapper ju vlani 22. mája večer v bare po nakrúcaní jednej z epizód opakovane sexuálne obťažoval, keď nasilu strkal ruku pod jej šaty, aby ju mohol chytať v rozkroku a na zadku. The Game bol podľa jej slov pod vplyvom alkoholu a drog. Rapper všetky tieto obvinenia opakovane odmietol. Porota však po štyroch dňoch rozhodovania dala za pravdu Rainey. Spomínanú reality show vysielala vlani od augusta do októbra televízia VH1, pričom The Game si v nej hľadal ideálnu priateľku.


The Game, vlastným menom Jayceon Terrell Taylor, sa na hudobnej scéne pohybuje od roku 2002. V roku 2004 bol nakrátko členom skupiny G-Unit, po konflikte s 50 Centom sa však rozhodol formáciu opustiť. Debutoval albumom The Documentary (2005), po ktorom nasledovali štúdiovky Doctor's Advocate (2006), LAX (2008), The R.E.D. Album (2011), Jesus Piece (2012), The Documentary 2 (2015), The Documentary 2.5 (2015) a 1992 (2016). Okrem toho má na konte aj viacero kompilácií a mixtapeov.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies