Rapper Stormzy tvrdí, že mu policajti zničili vchodové dvere

NETKY.SK • 14 Február 2017, 15:43 • 2 min
Rapper Stormzy tvrdí, že mu policajti zničili vchodové dvere

BRATISLAVA - Anglický rapper Stormzy tvrdí, že mu v dnes v skorých ranných hodinách policajti zničili vchodové dvere.

slovakia

left justify in out

Londýnčan o tom informoval prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter, kde zverejnil aj fotografiu dverí. Podľa 23-ročného interpreta mu policajti vylomili dvere, pretože si mysleli, že je zlodej. "Zobudil som sa na to, ako mi fízli ničia vchodové dvere, pretože som zjavne zlodej, ktorý si vykráda vlastný dom," napísal k fotografii. Predstavitelia londýnskej polície sa k incidentu odmietli vyjadriť.


Stormzy, vlastným menom Michael Omari, s rapovaním začal už ako jedenásťročný. Debutoval v roku 2013, keď ponúkol zdarma na stiahnutie 168: The Mixtape. O rok neskôr vydal EP nahrávku Dreamers Disease. Jeho najznámejšou skladbou je Shut Up, ktorá sa v britskom singlovom rebríčku dostala najvyššie na ôsmu priečku.

 

V súčasnosti pripravuje debutový štúdiový album GSAP, ktorý sa dostane na trh 24. februára. Rapper získal napríklad dve MOBO Awards a v ankete BBC Sound of 2015, ktorá predurčuje najväčšie hudobné hviezdy roka, sa umiestnil na tretej priečke. Koncom tohto mesiaca môže získať BRIT Award v kategórii Britský prelomový interpret.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies