Rapper Soulja Boy nepôjde za držbu zbrane do väzenia, dohodol sa na ...

NETKY.SK • 9 Apríl 2017, 16:50 • 2 min
Rapper Soulja Boy nepôjde za držbu zbrane do väzenia, dohodol sa na ...

BRATISLAVA -  Americký rapper Soulja Boy nepôjde do väzenia pre držbu strelnej zbrane, za ktorú ho zatkli vlani v decembri.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťšesťročný interpret pred prokurátorom vinu nepriznal, ale s prokurátorom sa dohodol na 240 dňoch verejnoprospešných prác.

 

Okrem toho bude päť rokov v podmienke pričom nesmie nikomu hroziť strelnou zbraňou alebo nejakú vlastniť, a to vrátane replík a hračiek.

 

Rodák z Chicaga počas tohto obdobia bude môcť pracovne vycestovať z krajiny, ale svoje cesty bude musieť vopred nahlásiť úradmi poverenej osobe. 

Interpreta zatkli vlani v decembri, keď v jeho dome polícia našla dve strelné zbrane. Jednu z nich pritom ukradli z policajného auta v Huntington Beach. Rappera obvinili z porušenia podmienky, no po zaplatení kaucie ho prepustili na slobodu a neskôr obvinenia z porušenia podmienky stiahli. Rapper dostal dvojročnú podmienku v rámci dohody o vine a treste po tom, ako ho v januári 2014 zatkli za ilegálnu držbu zbrane. Počas trvania podmienky nesmel vlastniť žiadnu zbraň. V januári ho v tomto prípade obvinili z držby strelnej zbrane a z vlastníctva ukradnutého majetku a držby strelnej zbrane v podmienke, za čo mu hrozilo štvorročné väzenie. 

Soulja Boy, vlastným menom DeAndre Cortez Way, debutoval v roku 2007 digitálnou nahrávkou Unsigned And Still Major: Da Album Before Da Album, na ktorú v tom istom roku nadviazal štúdiovkou Souljaboytellem.com.

 

Nasledovali albumy iSouljaBoyTellem (2008), The DeAndre Way (2010) a Loyalty (2015). Okrem hudby je však známy aj konfliktami s inými rappermi a problémami so zákonom. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona