Rapper Soulja Boy mal konflikt s letuškou, musel opustiť lietadlo

NETKY.SK • 13 August 2013, 14:15 • 2 min
Rapper Soulja Boy mal konflikt s letuškou, musel opustiť lietadlo

LOS ANGELES - Amerického rappera Soulja Boya vykázali v piatok z lietadla spoločnosti American Airlines po tom, čo sa krátko pred štartom dostal do konfliktu s letuškou.

slovakia

left justify in out

K incidentu došlo po tom, ako letuška vyzvala cestujúcich, aby sa usadili na svoje miesta. Dvadsaťtriročný rapper, ktorý sa v tom čase prechádzal po lietadle, však túto výzvu ignoroval. Letuška ho preto znova požiadala, aby si sadol, pričom mu oznámila, že ak tak nespraví, tak bude musieť opustiť palubu. Rapper však znova neuposlúchol a namiesto toho sa rozzúril. Následne ho preto z lietadla vyviedli. Soulja Boy sa neskôr za incident ospravedlnil.

Soulja Boy, vlastným menom DeAndre Cortez Way, je rodákom zo Chicaga, no od šiestich rokov vyrastal v Atlante. Vo veku 14 rokov sa potom s rodinou presťahoval do Batesville v Mississippi. Debutoval v roku 2007 neoficiálnym albumom Unsigned And Still Major: Da Album Before Da Album, na ktorý v tom istom roku nadviazal štúdiovkou Souljaboytellem.com (2007). Nasledovali albumy iSouljaBoyTellem (2008) a The DeAndre Way (2010). Momentálne pracuje na štvrtej štúdiovke, ktorá by mala vyjsť na budúci rok. Okrem hudby je však známy aj konfliktami s inými rappermi a problémami so zákonom, pričom naposledy skončil v putách v októbri 2011 po tom, čo uňho v aute našli marihuanu. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies