Rapper Redfoo na US Open zostal iba v hľadisku, nekvalifikoval sa

NETKY.SK • 20 Jún 2013, 10:41 • 2 min
Rapper Redfoo na US Open zostal  iba v hľadisku, nekvalifikoval sa

SALINAS - Rapper Redfoo z LMFAO, v ostatnom čase neodmysliteľný člen zázemia bieloruskej tenistky Viktorie Azarenkovej, nezvládol hneď úvodnú prekážku v rámci ambície prebojovať sa do kvalifikácie dvojhry newyorských grandslamových US Open 2013.

slovakia

left justify in out

Tridsaťsedemročný hudobník pod svojím občianskym menom Stefan Gordy prehral v stredajšom zápase 2. kola singlovej súťaže na turnaji severokalifornskej sekcie národnej asociácie USTA v areáli Chamisal Tennis Club v Corral de Tierra v Salinase so Scottom Grayom 1:6, 2:6. V 1. kole mal voľno. Víťaz tohto základného podujatia postúpi na celoamerické finále, ktorého šampión získa voľnú kartu na štart v kvalifikácii dvojhry US Open. Redfoo ešte bude v Salinase štartovať v mixe so svojou 17-ročnou zverenkyňou Ajakou Okunovou, v piatok o 1.00 h SELČ nastúpia proti dvojici Maja Katová, Šin Hajasaka.

Výsledok: 
Scott Gray - Stefan Gordy 6:1, 6:2



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies