Rapper Rakby zverejnil VIDEOklip k novej verzii piesne Svet patrí nám

NETKY.SK • 13 Júl 2015, 14:26 • 2 min
Rapper Rakby zverejnil VIDEOklip k novej verzii piesne Svet patrí nám

BRATISLAVA - Slovenský rapper Rakby zverejnil na YouTube videoklip k novej verzii piesne Svet patrí nám.

slovakia

left justify in out

„Pôvodná skladba vznikla pred tromi rokmi, táto aktuálna je úplne prekopaná, jediné, čo v nej zostalo, je refrén, no aj ten je zaspievaný trochu inak,“ priblížil Rakby v rozhovore pre agentúru SITA. „Text piesne pochádza z môjho pera a hudobnú produkciu mal na starosti gitarista a producent Samuel Kovács,“ uviedol rapper.


Videoklip nakrúcali dva dni na rôznych miestach Bratislavského a Nitrianskeho kraja. O námet a scenár sa postaral Rakby, réžiu, kameru a strih zastrešili Samuel Hindy a Juraj Mráz. 

 

Párik dôchodcov, ktorý v klipe jazdí na motokárach, oslovil rapper náhodne v obchodnom centre. „Odpadli nám účinkujúci, ale tú scénu sme tam strašne chceli, tak som behal po nákupnom centre a pýtal som sa okoloidúcich. Tretí oslovený pár sa našťastie na to dal a boli to výborní vodiči, nemohlo to dopadnúť lepšie,“ prezradil interpret. Medzi účinkujúcimi sa v klipe objavil tiež herec Peter Makranský s manželkou a dcérou. „Chcel som spraviť klip, v ktorom budú zobrazené radostné chvíle všetkých generácií. Každému, kto si vie užiť slobodu a vnútorné šťastie, patrí svet. Je jedno, či máš dva roky alebo sedemdesiat, svet patrí nám a je to len na tebe,“ poznamenal 26-ročný rodák z Nitry.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona