Rapper Rakby vydáva album Fresh

NETKY.SK • 11 December 2013, 11:30 • 2 min
Rapper Rakby vydáva album Fresh

BRATISLAVA - Slovenský rapper Rakby vydáva 13. decembra prvý sólový album Fresh. Štúdiovka vychádza po viac ako roku od vydania albumu Abnormal, ktorý nahral v roku 2012 spolu s rapperom Bacilom.

slovakia

left justify in out

Na novinke spolupracoval s viacerými známymi interpretmi a interpretkami ako rapperom Kajom, Kalim, Samuelom Tomečkom, Laylou, či Dominikou Mirgovou, ktorej Rakby hosťoval v hite L.A.S.K.A. Prvým singlom je skladba Fresh, ku ktorej už rapper stihol nakrútiť aj videoklip.

Album, ktorý tvorí 13 skladieb, je vraj presne taký, ako si ho Rakby predstavoval. „Splnil sa mi sen, pretože presne takýto album som chcel mať. Je rôznorodý, hudobne pestrý a vďaka nemu som mohol svetu povedať o tom, čo ma trápi, čo mi robí radosť, čo ma napĺňa, alebo hnevá. Je plný uštipačného, niekedy až pikantného humoru, ale rieši aj seriózne témy a v jeho závere dokonca odhaľujem asi najviac zo seba, ako som kedy odhalil. Skladba Spoveď je pre mňa dosť intímna. Je presne o tom, čo teraz prežívam,“ prezradil rapper. „Na tomto albume nájdete môj pohľad na svet, moje názory na spoločnosť a moju spoveď bez kompromisov a pravidiel. Takýto naozaj som. Veľa ľudí tvrdí, že náš úspech je náhoda, že zaň vďačíme hokejistom. Týmto albumom som odhodlaný dokázať, že si svoje miesto na scéne zaslúžim,“ dodal. 

Rakby pochádza z Nitry a do povedomia sa dostal najmä spoluprácou s rapperom Bacilom na skladbe Ukáž mi. V roku 2012 vydal EP s názvom Ticho pred búrkou. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies